annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 BÆRPLUKKER: Vidar Samuelshaug – for anledningen på jakt etter rognebær med bærplukker – og Ketil Gjermundshaug inviterer på vegne av Sølnaslottet til Viltaften lørdag 3. november. Foto: Ivar Thoresen

Sølnaslottet gjentar suksessen fra i fjor og inviterer jegere tå alle slag, bærplukkere, fotointeresserte og fiskarlag til viltaften lørdag 3. november. Men, dagen før kvelden er det fortsatt noen ledige plasser ved bordene. Derfor, på kort varsel kan du og ektefelle, nabo, jaktlag, sikre deg plass i trivelig lag.

Her ligger det nok en gang an til en kveld egnet til å lyse skikkelig opp i høstmørket – med god mat og drikke, fotofremvisning, lykkehjul, gode historier, dans og moro.
  På menyen står biff á la Sølnaslottet med mye godt tilbehør og ”Slottskrem” til dessert.
  Etter maten blir det fotofremvisning ved Alvdal fotoklubb, lykkehjul og gode historier før Ted Evens overtar med kveldens dansemusikk.
  De som har lyst til å være med tar kontakt med Anne Berit Pedersen på tlf.: 482 05 267 eller Ellen Follstad på tlf.: 971 63 349. Det er 18 års aldersgrense, maks plass til 120 personer og prisen pr. person kr 400,-. Påmelding så fort som mulig. De første 120 får plass!

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse