annonse
KulturALVDAL NESTE: Askil Holm og hans Elektrisk Band spiller i Bodø fredag, før Alvdal er neste stoppested på turnèen.  - Vi gleder oss til å besøke Alvdal, og håper på stinn brakk på Aukrustsenteret, forteller Askils agent Gunnar Reed i Kulturservice DA. Foto: Elisabeth Lund.

Askil Holm er på turnè med sin nye CD "Ei ny tid". Et av de fire faste bandmedlemmene er alvdølen Olav Tronsmoen, og i tillegg deltar Martin Follstad som gjesteartist på CD'en. Kommende mandag spiller de minst èn, kanskje to konserter i Flåklypasalen på Aukrustsenteret.

 - Dette er vår eneste stopp i regionen, så vi håper på stinn brakke, og vi lover en annerledes konsert ut fra at Olav og Martin er med å legger føringer for låter og arrangement, sier Gunnar Reed i Kulturservice DA. I morgen, fredag spiller de i Bodø, før instrumenter pakkes og Alvdal plottes som neste stopp, sier han.

Annerledes konsert

Selv om bare litt over halvparten av billettene er solgt til mandagens forestilling, håper Askil Hom på å få gjøre to opptredener i Flåklypasalen. Med to unge og svært dyktige musikere fra Alvdal i bandet denne kvelden, samt også en gjesteopptreden av kvartetten Four Little Birds ved elever på Nord-Østerdal VGS sin musikklinje, blir konserten mandag annerledes enn resten av opptredenene på turnèen.

Nylig spilte Askil Holm og hans menn i TV 2's God Morgen Norge-sending, og Alvdal midt i væla skrev om den opptredenen i en egen sak som du finner her.

Mulig ekstrakonsert

Aukrustsenteret som vertskap for konserten har altså forhåndssalg av billetter, og blir det fullt hus på den ordinære konserten går vi muligens på scena en gang til, uttaler Gunnar Reed i Kulturservice DA. Han er ikke selv med på turnèen, men sier Askil Holm, Olav Tronsmoen og resten av gjengen hittil har møtt et svært lydhørt og godt publikum på turnèen sin.

  - Det bør det kunne bli i Alvdal også, og vi håper unge og voksne fra hele regionen møter opp, sier Reed.  CD'en "Ei ny tid" er allerede inne på topp 10 på VG-lista Topp 40. Vel bekomme, sier vi!

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse