annonse
KulturTO KONSERTER: Askil Holm med alvdøl Olav Tronsmoen sam fast bandmedlem, samt i kveld Martin Follstad som gjesteartist, holder i kveld to konserter på Aukrustsenteret. Foto: Elisabeth Lund.

Askil Holm og Elektrisk Band, inkludert alvdølene Olav Tronsmoen og Martin Follstad, holder TO konserter på Aukrustsenteret. Den første konserten med start kl. 18.30 i kveld er nå utsolgt, men gjengen byr på seg sjøl også kl. 20.30. Billettsalg ved ankomst!

Askil Holm klatrer stadig på musikklistene med sitt nye album, Ei Ny tid. Flotte kritikker for både CD og konserter hittil på norgesturnèen gjør at alvdøler og andre nord-østerdøler har lov til å sette seg i Flåklypasalen med forventninger når det i kveld holdes ikke bare èn, men to konserter med Askil og blant annet hans to medspillere, Olav Tronsmoen og Martin Follstad.

- Første konsert utsolgt

  - Den første konserten berammet til kl. 18.30 er nå utsolgt, og vi har derfor puttet på en til etter ønske fra både Askil og bandet, forteller Kari Heggelund i Kulturservice DA som har ansvaret for turnèen.

  - Askil er kjempefornøyd med turnèen så langt, og når vi i kveld skal entre scenen i selve Aukrustsenteret, ble det raskt snakk om å sette opp en ekstrakonsert dersom responsen ble god nok. Det ble den, så alle alvdøler og andre musikkglade i Nord-Østerdal, dere kan ikke skylde poå at dere ikke fikk billett. To timer etter oppstart på første konsert, er gutta klare til å gå på scenen på ny. Møt opp for å lytte til fin musikk, og ikke minst to solide representanter for musikklivet i Alvdal, lyder invitasjonen fra turnèansvarlig Heggelund.

  - Askil er utradisjonell når han på turnèen tar med seg mange nye fjes som musikk-Norge ikke har hørt om før, men det er også noe av det som skaper dimensjonen til både CD'en og konsertene, framhever hun, og sier samtidig at hun i ettermiddag vil være på plass på Steia for å selge billetter til den andre av kveldens to konserter.   - SPAR Østby var et godt sted å stå, har Olav Tronsmoen tipset meg om, sier hun.

Turnestart med trøkk

Alvdal midt i væla skrev om kveldens konsert før helgen, se forhåndssaken her. I tillegg kan det være verdt å lese litt fra turnèen til Askil & co hittil, og Trønder-Avisa skrev at dette var en "Turnèstart med trøkk", mens Askils egen lokalavis Namdalsavisa også ga Namsos-musikeren solide skussmål.

Vil du besøke Askil Holms hjemmeside og lese mer om både turnèen, CD-en og artisten sjøl, sjekker du inn her.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts