annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FORTELLERSTUND: Trafo og Alvdal bibliotek fortsetter med fortellerstunder. Lørdag 27. oktober blir det høstens første ”Snipp snapp snute på en pute”. Foto: Torstein Aasbrenn

Høstmørket har senket seg, men fortvil ikke: på biblioteket florerer det av aktiviteter. Neste uke er begivenhetsrik – med hovedfokus på barnefamiliene.

Onsdag 24. oktober kl. 18.00 kommer Klovnen Knut med forestillingen Apestreker. Klovnen Knut forsøker å lese fra Norges største dyrebok: Norges Løver. Dette er en morsom forestilling som passer for alle barn mellom tre og ni år.
  – Og for voksne!, sier Torstein Asbrenn ved biblioteket.
 
– Torsdag 25. oktober kl. 17.30 er det slektsgransking som står i fokus. Biblioteket samarbeider med garvede slektsgranskere, og kan tilby deg hjelp til å komme i gang med slektsgransking eller hjelpe deg i å komme videre, fortsetter Aasbrenn.

Ttrafo og Alvdal bibliotek fortsetter også med fortellerstunder på biblioteket. Lørdag 27. oktober kl. 12.00 inviteres det til høstens første Snipp snapp snute på en pute. Denne gangen er det eventyret om Prinsessen på erten som fortelles av Ingunn Løvold. Etter forestillingen blir det mulighet for å tegne og lage sin helt egen krone.   – Dette arrangementet passer for barn mellom tre og sju år.
 
Onsdag 31. oktober kl. 17.00 er det duket for høstens andre spillkveld. Xbox 360, kort- og brettspill i en salig blanding. Her er alle fra 5. klasse og oppover velkommen.

KlovnenTom
KLOVNEN KNUT:  Klovnen Knut kommer til biblioteket onsdag 24. oktober. 

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts