annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 OM FOTBALL: Jon Sagbakken skal kåsere om fotball og Zlatan Ibrahimovic på biblioteket mandag.  Foto: Ivar Thoresen

Jon Sagbakken kåserer om Zlatan og andre fotballprofiler på biblioteket mandag 12. november kl. 19.00. Tema er mangfold sett med en fotballentusiast sine øyne.

Uke 46 er Nordisk bibliotekuke. Temaet i år er mangfold i Norden. I forbindelse med bibliotekuken blir det foreslått en del tekster som biblioteket kan gjøre noe ut av.
  I år er foreslåtte tekster: «Klatermus og dyrene i Hakkebakkeskogen» for barn, «Jeg er Zlatan» for ungdom og unge voksne, og «Hallonbåtsflyktningen» for voksne.

Alvdal bibliotek syntes at «Jeg er Zlatan» virket spennende å gjøre noe mer ut av, og tok kontakt med Jon Sagbakken som svarte ja uten betenkningstid. Jon har blant annet jobbet som oddsekspert i Dagbladet, så dette er en mann som vet hva han snakker om. Det skal ikke bare handle om Zlatan, Jon vil også trekke frem andre eksempler på hvordan mangfold og kultur har satt sitt preg på fotballen.

Tidligere på dagen er 2. klasse ved barneskolene i Alvdal invitert til biblioteket på høytlesing og fortelling. Kanskje blir det uoffisiell verdensrekord når det leses høyt fra årets utvalgte tekster på hvert språk ved flere enn 2000 steder samtidig?

Les mer om nordisk bibliotekuke.

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse