annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 PROSJEKTKORPS: Årets prosjektkorps spilte vakkert i Alvdal kirke torsdag kveld. Foto: Emma Skovro Thoresen

Torsdag kveld inviterte skolekorpset til den årlige konserten ”Lys i mørketid” i Alvdal kirke. – Dette er i hvert fall tiende året på rad vi holder denne konserten, kunne konferansier Inge Haugen informere om. Det ble fin musikk, levende lys og mulighet til å senke skuldrene en stund, for de som møtte opp.

Aspirantkorpset startet det hele med flere numre,  og de spilte alt fra ”Summer nights” til ”Bjelleklang”, før de sendte stafettpinnen videre til skolekorpset.

DSC 2219
ASPIRANTENE: De yngste åpnet konserten med "Brown girl in the ring". Foto: Emma Skovro Thoresen

DSC 2223
NY DIRIGENT: Arnt Bjørnar Eggen er ny dirigent for aspirantkorpset i år. Foto: Emma Skovro Thoresen

Prosjektkorps

For tiden er det ikke nok musikanter til et rent skolekorps, ettersom det bare er rundt fem stykker i skolekorpsalder. Derfor er det nå et prosjektkorps, dirigert av Simen Nyhus, hvor både yngre og eldre er med og spiller. Mange av de er attpåtil også med i Alvdal-Tynset janitsjarkorps.
  I tillegg til at både aspirantkorpset og skolekorpset spilte, var det også solistinnslag av dirigent Simen Nyhus og organist Hans Jacob Tronshaug, som var kveldens gjestemusiker.

DSC 2226
GOD BLANDING: Korpset, med dirigent Simen Nyhus i spissen, består av både yngre og eldre musikanter. Foto: Emma Skovro Thoresen

Ivar Thoresen
Emma Skovro Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts