annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 ENDELIG: Resultatet av Travellin Imbesiles sin plateinnspilling i Basheim blir klart i form av ny CD til jul. Fra venstre: terje Roar Brænd, Olav Kjernmoen, Vidar Skogli, Gunnar Ness og Erland Kjeldsen. trommeslager Andreas Skarpnes satt i andre enden av lokalet. Foto: Ivar Thoresen

Endelig: Til jul blir resultatet av Travellin´ Imbesiles sin plateinnspilling i Basheim tilgjengelig for folket i form av CDen «Demo´n»

Det var i januar at gutta i Travellin´  Imbesiles tilbrakte ei helg i det nye studioet i Basheim på Strømmen.
  Målet var å sikre historisk materiale spilt på ulike mer eller mindre lugubre sammenkomster gjennom over 20 år for ettertida i form av en CD.

Underholdt et par generasjoner

  – Vi har holdt på så lenge at vi har underholdt et par generasjoner. Nå spiller vi for en del yngre som ikke har hørt musikken vår, så derfor er det fint å få gitt ut en CD så de kan bli kjent med oss, sa vokalist og låtskriver Erland Kjeldsen den småkalde januarlørdagen for et snaut års tid siden.

Lansering før jul

Og nå er altså tida inne. Pressetalsmann Terje Roar Brænd melder følgende til Alvdal midt i væla på vegne av Travellin´ Imbesiles:
  – Vi har gleden av å meddele at vårt lenge etterlengtede CD-produkt nå er under trykking. Dersom postverket og alle andre involverte unngår unødig driftsstans har vi et lønnlig håp om at CD'n kommer til Alvdal
før julenissen, og sjølsagt finner sin plass under juletreet i "de tusen hjem".
  Og ikke nok med det: Vi har også fått tilsendt en smakebit fra CDen i form av det årstidsaktuelle sporet «Rakfisken».

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse