annonse
KulturINVITERER TIL BOKSIGNERING: Irene Tronslien holder opp Ola Jonsmoens rykende ferske novellesamling, Betonggras. Kommende lørdag er det klart for boksignering med ekteparet Unni-Lise og Ola Jonsmoen hos Alvdal bok- og papirhandel. Foto: Ole Sylte Heggset.

Ola Jonsmoen har kommet med en ny potensiell julegave for de bokinteresserte.  - Betonggras er ei flott novellesamling fra engasjerte Jonsmoen, og kommende lørdag vil både han og ektefelle Unni-Lise Jonsmoen være på plass i Alvdal bok- og papirhandel for signering av sine siste bøker, sier en stolt bokhandler, Irene Tronslien.

Tidligere i høst kom Unni-Lise Jonsmoen med barneboka "Johannes og nordlyset", som har slått godt an hos små og litt større alvdøler. - Ja, nå har vi i noen dager vært utsolgt for den norske utgaven av boka, mens den også finnes i en engelsk versjon for de som vil ha den. Nå er den norske boka atter inne igjen, sammen med at vi i dag altså fikk på plass ektemannen Ola Jonsmoens siste verk, sier bokhandler Irene.

I novellesamlingen "Betonggras" tar Ola Jonsmoen oss med på en reise der det skildres historier fra både lokal nærhet og den vide verden. Alle kjenner vi nok menneskeskjebner som de personene Ola her forteller om, sier Irene Tronslien.

Boksignering lørdag

Lørdag kommer ekteparet Jonsmoen til bokhandelen for å signere bøker for kjøpelystne, som vil gi bort en eller flere bøker fra de to skrivelystne i Sivildalen. - Ja, mellom kl. 11-12 kommende lørdag, er det muligheter for å få en liten signatur med på kjøpet til den som du kan tenke deg å kjøpe en av Jonsmoens mange bøker til.

Angående Olas siste produksjon ligger det en mening og betydning bak tittelen "Betonggras", og den er det også muligheter til å få forfatterens egen forklaring på kommende lørdag. - Velkommen til små og store, som jeg tror her kan få et befriende avbrekk i julestria, sier bokhandler Irene på Steia.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse