annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FORESTILLING: Turnékompaniet viser forestillingen «Fett» som avslutning på nettverkssamlingen for teateraktører i Fjellregionen på Alvdal samfunnshus onsdag 30. januar.

Onsdag 30. januar inviteres teateraktører i hele Fjellregionen til nettverkssamling på Alvdal samfunnhus. Samlingen avsluttes med at Turnékompaniet viser forestillingen «Fett» - en forestilling som er åpen for alle.

«Fett» er et fascinerende stykke om å akseptere seg sjøl som man er, og forestillingen har høstet mange lovord overalt hvor den er spilt.

Åpent for alle

På scena står Inga-Live, Anders, Peter og Jonas Kippersund og utgangspunktet er dette:
  Gjennomsnittsvekta i Norge har økt med ni kilo siden 1945. Hvem er det som er skyld i miseren: Enkeltindividet eller samfunnet? Hvordan skal epidemien bekjempes? Og er det egentlig en misere og en epidemi som må bekjempes; kanskje det bare er evolusjonen som går sin gang?
  Skuespillerne Peter, Anders og Jonas Kippersund ble presentert for sine første slankebøker på slutten av 1970-tallet. Etter det har de lest de fleste, og veier nå tilsammen over 400 kilo. Dette er kanskje et empirisk bevis på at bøkene virker mot sin hensikt. Uansett har karene solide erfaringer med kroppen som venn og fiende. Vi blir med når de utforsker slankebøkenes univers, på scenen…
  Forestillingen er åpen for alle som ønsker å komme, ikke bare teaterfolk på samling.

Ettermiddagssamling

Nettverkssamlingen som alle teateraktører i Fjellregionen inviteres til, starter tidligere på ettermiddagen og gjennomføres i regi av ttrafo (Teater i Fjellregionen).
  Målet med samlingen er informasjon og inspirasjon – faglig påfyll og inspirasjon til å fortsette med teater. En tilsvarende samling i fjor gjorde stor suksess. Derfor ønsker ttrafo å følge opp med ny samling i år.
  Dit kommer blant annet Hedmark fylkeskommune for å fortelle litt om tilskuddsordninger og søknadsprosesser knyttet til midler Fylkeskommunen har tilgjengelig.
  Det blir også annen nyttig informasjon og en sekvens hvor deltakerne presenterer seg og sine aktuelle prosjekter.
  Påmelding til nettverkssamlingen kan gjøres til ttrafo@tynset.kommune.no.
  Billetter til forestillingen «Fett» kan kjøpes ved inngang. Forestillingen starter kl. 18.30.

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse