annonse
KulturØYSTEIN OG MEGET I SLØYD: Huk av datoen 24.februar i kalenderen for da står landets fremste ordsmed Øystein Sunde på scena i Aukrustsenteret med gitaren, og sine gode assistenter i Meget i sløyd, f.v. Øystein Fosshagen - fele, Terje Kinn - banjo, Knerten Kamfjord - bass og Knut Hem - dobro og perkusjon. Foto: Spinnvill Records. 

Øystein Sundes 40-årsjubileum som artist vil ingen enda ta. Etter nærmere 200 forestillinger på Dizzie Showteater, turnèliv, deretter tilbake til Dizzie-scenen med Gitarkameratene, ble det et begivenhetsrikt 2012. Søndag 24.februar står Sunde og Meget i sløyd på scena i Aukrustsenteret. Sånn er'e bare!

 - Øystein Sunde skal ut på tur igjen med en fornyet og oppdatert versjon av suksessen "Men DA må du ha" – en tittel helt i tråd med Øysteins skråblikk på hverdagslivet, Solveig Søsveen i Spinner Records AS. Sammen med noen nye sanger, og mange velkjente gode, gamle ligger det an til stor humor og underholdningsverdi for alle oss som vil få med seg dette. 

Spellemann og æreskomiker

- 43 år etter at Øystein Sunde toppet listene med slageren Jaktprat fra hans første plate 1001 Fnatt i 1970, er skarnesingen fortsatt i europaeliten når det gjelder gitarspill, og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser.  Han har til og med fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co, sier Søsveen i Spinner Records.

Sunde har mottatt flere Spellemannspriser, medvirket i en rekke tv-show, gjestet flere showproduksjoner med blant annet Dizzie Tunes, Vazelina Bilopphøggers og Hege Schøyen, for ikke å glemme Gitarkameratene som igjen høster stor suksess. I tillegg har han også fått Komiprisens Ærespris.

Bursdagsgutt på 66

- Øystein Sundes suksessforestilling  ”Men DA må du ha” er den femte i serien av hans solo-show og etterfølger publikumssuksessene Kjekt å ha, Så hatten passer, Øystein Sunde ...og vel så det og Sånn e’re bare. Øystein Sunde har alltid med seg utsøkte musikere og bandet hans, Meget i Sløyd, lover topp stemning i Flåklypasalen på Aukrustsenteret.

Bursdagsgutt er Øystein Olaf Sunde fra Skarnes kommende torsdag. Da fyller han 66 år, gjør sikkert litt som han vil, og litt til til. Èn måned senere kommer han altså til Alvda, og forhåndssalg av billetter starter på Aukrustsenteret fra kommende mandag 28.januar.

 Sunde1FOLKEKJÆR 66-ÅRING: Øystein Olaf Sunde fyller 66 år kommende torsdag 24.januar. Èn måned senere står han og akkompagnatørene i Meget i sløyd, på scena i Aukrustsenteret. Foto: Spinner Records.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse