annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FETT: Peter, Anders og Jonas Kippersund viste forestillingen "Fett" i samfunnshuset onsdag kveld. Foto: Emma Skovro Thoresen

Onsdag kveld tok Turnékompaniet turen til Alvdal samfunnshus for å vise forestillingen ”Fett”. Alvdal var siste stopp på programmet og i forkant var det også en nettverkssamling for teaterfolket.

Skuespillerne Peter, Anders og Jonas Kippersund ga publikum det de selv kalte ”en rapport fra fedmens univers”. En forestilling som handlet om kropp, mat og det å være overvektig, noe de formidlet på en humoristisk måte.

To år

Etter den trettifem minutter lange forestillingen, ble det en samtale mellom skuespillerne og publikum, hvor skuespillerne kunne fortelle at de har brukt hele to år på forestillingen. De har jobba hardt og brukt lang tid på å bestemme hva som kunne brukes til den og hva som ikke passet til.
  Forestillingen handlet om hvordan det er å leve som feit, og fokus på slanking i media og hvor opptatt man er av kroppen og utseende i dag, var temaer som ble diskutert i ettertid.

Ros fra publikum

De tre karene på scenen fikk også ros fra publikum for forestillingen da den var ferdig. ?  Da de ga publikum fem sekunder på å finne et ord de syntes passet til, var det ord som målløs, bekreftende, fett og modig som ble nevnt. ?  At dette er en viktig forestilling, kom også fra publikum, som tydelig var fornøyd.
?
fett2
JOBBA HARDT: Etter to år med hard jobbing, har skuespillerne endelig kunnet reise rundt å vise frem forestillingen. Alvdal var siste stopp. Foto: Emma Skovro Thoresen

Ivar Thoresen
Emma Skovro Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse