annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 DOKUMENTAR: Livestock-teamet, her ved Hans Steien Rasmussen, Einar Ødegård Gjelten, Audun Lutnæs og Erland Slåen har fått laget enfantastisk dokumentarfilm om arrangementet. Bildet er tatt da Livestock-gjengen ble kåret til ”Månedens alvdøl” av Alvdal midt i væla etter 2012-festivalen. Foto: Ivar Thoresen

Livestock Festivalen har gitt seg sjøl den best tenkelige markedsføringen for framtidige utgaver av festivalen gjennom en fenomenalt flott laget dokumentarfilm på nesten en time.

Den nye dokumentarfilmen omhandler Livestocks utvikling og vekst siden den spede starten ved Basheim i 2007 fram til fjorårets rekordfestival, og er virkelig en verdifull dokumentasjon av det imponerende arbeidet som ligger bak det som etter hvert er blitt et betydningsfullt, viktig og stort arrangement for hele regionen.
  Med distriktets ungdom som den viktigste målgruppa har den driftige gjengen som står bak Livestock festivalen utviklet et konsept som har kraft i seg til å sprenge nye grenser for hvert eneste år framover.
  – En stor takk til Håkon Julsrud, Marte D. Brekken og Anne Linn V. Schärer for en fantastisk innsats med å dokumentere Nord Østerdals feteste festival, skriver Livestock sjøl på sin hjemmeside om filmen.
  Vi slutter oss uten å mukke til oppfordringen på hjemmesida:
  – Finn frem popcorn, sett deg godt til rette og opplev hva Livestock handler om!

Filmen ser du på www.livestockfestivalen.no

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse