annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

ARTIG KVELD: Sammen med ”Meget i sløyd” lagde Øystein Sunde en over gjennomsnittlig artig kveld på Aukrustsenteret. Latteren satt løst fra start til mål. Foto: Ivar Thoresen

66 år ung er Øystein Sunde like rappkjefta og fortspillende på gitaren som han alltid har vært. Søndag kveld tok han Aukrustsenteret med storm sammen med musikerne i ”Meget i sløyd”.

Ikke en stol var ledig i Flåklypasalen i Aukrustsenteret søndag kveld. Til og med trappa var full. Og alle ekstrastolene som var satt inn.
  ”Alle” ville se og høre Øystein Sunde, og de aller, aller fleste av de som kom inn gikk nok hjem med et smil om munnen etter nesten to timer med rappkjefta underholdning og artig musikk – spilt av drivende dyktige musikanter.

40 år som artist


Foranledningen til konsertbesøket er Øystein Sundes 40-årsjubileum som artist. Sammen med gutta i ”Meget i sløyd” er det en fornyet og oppdatert versjon av ”Men DA må du ha” som gjengen nå er ute på veien med.
  En miks av gammelt og nytt, krydret med humoristiske kommentarer om stort og smått som de fleste kan kjenne seg igjen i. Folkelig og artig, rett og slett.

Hyllet Aukrust


– Dette er en kveld jeg har gledet meg til, sa Øystein Sunde før han startet konserten.
  Det å kunne spille i Kjell Aukrusts eget hus var noe den folkekjære artisten virkelig hadde sett fram til.
  Som stor beundrer av Kjell Aukrust helt fra barndommen av var det noe helt spesielt å holde konsert for ham i Aukrustsenteret.
  Alvdølene tok godt i mot ham. De slapp ham inn.

OysteinSunde2
AUKRUST-FAN: Øystein Sunde røpet at han var en stor tilhenger av Kjell Aukrust, og at han syntes det var stas å spille i Aukrustsenteret. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts