annonse
KulturGAVMILDE KARER: Alvdal mannskor skjenket Alvdal musikkråd en gave på drøyt 12 000 kroner mandag kveld, i forbindelse med sitt årsmøte. På vegne av musikkrådet og kulturenheten ser vi foran glade mottakere, f.v. Mali Hauen, Henny Oddveig Kveen Brustad og Hans Bakke. Foto: Ole Sylte Heggset.

Alvdal musikkråd representert ved Hans Bakke og Mali Hauen møtte mandag kveld opp sammen med enhetsleder kultur Henny Oddveig Kveen Brustad, da årsmøtet til Alvdal mannskor forærte musikkrådet en gave på drøyt 12 000 kroner. Musikkrådet takket med en liten trall komponert av Malena-Knut, samt en kommunal blomster.

 - Da vårt tidligere kormedlem Olaf Graftås gikk bort nylig hadde han og familien ønsket at det i stedet for blomster ble gitt pengegaver til Alvdal mannskor, og drøyt 12 000 kroner kom inn på vår konto. Vi i mannskoret var selvsagt svært glade for denne gaven, men har i fellesskap vedtatt at vi gjennom å forære den videre til Alvdal musikkråd og der en styrking av Gunnar Løkkens minnefond, bedre får sørget for at gaven kommer til beste nytte.

  - På vegne av musikkrådet og kommunen er vi svært glade for disse midlene, og gaven vil jo på denne måten komme nye generasjoner med alvdalsmusikere til gode. Vi har ikke med noe mer enn en blomsterhilsen, men musikerne av oss vil i alle  fall skjenke mannskoret en liten trall som takk, sa kultursjef Henny Oddveig Kveen Brustad. Trallen var hentet fra Malena-Knuts komposisjoner, og framføringen av Mali Hauen på fløyte og Hans Bakke på fele falt i god smak hos mannskoret, som etterpå bød på kaffe og kaker.

Gunnar Løkkens minnefond har blitt delt ut flere ganger tidligere, og blant vinnerne er søskenparet Simen og Guro Nyhus (2003), Lars Borkhus (2004) og siste utdeling var før jul i 2011 da Halvor Riset Granrud mottok musikkstipendet pålydende kr. 10.000, -. Mer om statuttene for fondet og hvem som kan søke finnes her. Ny søknadsrunde er satt opp i desember 2013, opplyser kulturskolens Mali Hauen.

Kor Mali HansBTRALL SOM TAKK: Mali Hauen og Hans Bakke fra Alvdal musikkråd skjenket mannskoret en trall komponert av Malena-Knut, som takk for gaven fra Alvdal mannskor. Foto: Ole Sylte Heggset.

Kor KalleFORNØYD LEDER: Mannskorets ildjsel og leder, Kalle Skarpnes, overrakte gaven på vegne av mannskoret, og satte pris på å både få damebesøk og musikk servert som avslutning på årsmøtet i koret. Foto: Ole Sylte Heggset.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts