annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FORSLAG: Siri Stiklestad har kommet med innspill til kommunen for bruk av Jensenhuset. Foto: Randi Nørstebø

Siri Stiklestad har tatt Alvdal kommune på ordet og kommet med forslag til hva Jensenhuset kan brukes til. – Et hus med kreativitet og sprut, et overflødighetshornhus – et sted alle kan komme til, for å snakke, lage noe, sprute over av kreativitet, skaperglede, humør og humor, foreslår hun.

I brevet til kommunen med sine forslag skriver Stiklestad videre:
  – Dette er elementer som er livsviktige for mennesker, og jeg trur det trengs en sånn vitamininnsprøytning i samfunnet nå! Alle trenger noen å snakke med, leike med, lære noe nytt av eller høre en sang, mener Siri Stiklestad.

Hun mener Jensenhuset bør være et hus hvor barna kan komme og være med på malekurs, gjerne sammen med de voksne. Etter Stiklestads mening kan det fint kombineres med en kopp te eller kaffe, bakst og hygge. Alt sammen elementer som gjør Jensenhuset til et varmt hus der alle er velkomne.
  Stiklestad tenker også på besteforeldregenerasjonen som en ressurs som kan brukes i dette huset. Til historiefortelling eller eventyrstunder, håndarbeidsstunder og aktiviteter fra ei tid dagens barn ikke vet så mye om.
  Sånn sett mener Stiklestad Jensenhuset kan bli et hus for alle generasjoner, og hun tilbyr seg sjøl å bidra med malekurs for små og store, fortellerstunder, skrivekurs og leieketid.
  – Alle som vil male og pusse opp, og som har tid og krefter til det, synes jeg kan bidra til oppussinga når det skal males og interiør skal på plass. Mitt forslag er at friske farger skal prege hvert rom, og at det kan være muligheter for å gå mellom rommene for å bidra til et fargerikt fellesskap, skriver Stiklestad i sitt forslag til kommunen.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse