annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

POPULÆRT: Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland vil garantert trekke mange til årets Livestock. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Tirsdag presenterte Livestock-arrangørene enda en headliner til årets festival: Odd Nordstoga på turné sammen med Ingebjørg Bratland blir en sikker publikumsvinner, spesielt blant det voksne festivalpubilikummet.

Nordstoga og Bratland har nylig sluppet plate sammen, og er på turné for å promotere den når de i sommer legger inn et konsert-stopp i Alvdal og på Stormoen skytterbane i forbindelse med Livestock.
  På Livestock loves det en konsert med et repertoar som vil være en blanding av deres felles plate og Odd Nordstogas egen musikk.
  Utgangspunktet for plata «Heimafrå» var veldig enkelt. Nemlig at sangene skulle være av de som utgjør det musikalske jordsmonnet der de begge kommer fra, nemlig Vinje. To sangstemmer og et enkelt akkompangement skaper stemning og atmosfære det er verdt å få med seg.

Funk fra Fjellregionen

I tillegg er det klart at også Fjellregionens eget funk-band, FFF - Fjellregionens Funky Folk kommer.
  Dette er et band bestående av ekstremt gode musikere som er bosatt fra Røros til Rendalen.
  – Livestock blir deres første opptreden, men vi vet dette kommer til å låte bra, sier fornøyde festivalarrangører.
  «To energiske vokalister, ei supertight blåserekke og et komp det lukter svidd av gir deg en konsertopplevelse du sent vil glemme. Med låter fra artister som Tower of Power, Earth, Wind and Fire og Stevie Wonder skulle alt ligge til rette for at Funk- og Discodyret i deg våkner!» skriver bandet sjøl i sin presseinfo.
  Besetningen er: Vokal: Ane Linn Haagaas og Vegar Bekken, trompet: Jon Erik Gjelten og Morten Tømmermo, sax: Olav Korssjøen og Simen Nyhus, trombone: Magne Erik Røe, tangenter: Tore Reppe, gitar: Erik Roll, bass: Tommy Dalbakk og
trommer: Håvard Dahl

LivestockBandBattle

Arrangørene promoterer også en annen nyhet:
  – I år arrangerer vi en konkurranse for lokale band som vil spille på Livestock. Innen 31. mars har musikere i alle aldre som har lyst til å spille på festivalen mulighet til å melde seg på konkurransen. Seks band blir valg ut til ”finalen”, som er å bli stemt fram av publikum. Avstemningen vil forgå på retten.no. Vinneren får æren av å åpne årets festival.
  Mer info på Livestocks hjemmeside.

Billettsalg snart

?Allerede førstkommende legges billettene til årets Livestock ut for salg på Billettservice.no.
  Fram til 1. mai er det tilbud på helgepasset, så det lønner seg å sikre seg billett tidlig.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse