annonse


 ELI STORBEKKEN TRIO: Konsert på Solsida sist onsdag. Foto: Gunveig Eide

Eli Storbekken Trio hadde konsert på Solsida Omsorgsheim sist onsdag. Publikum fikk høre gode toner på trekkspill med Irene Tillung, Tom Steinar Lund på gitar og Eli sjøl på fløyte og sang. Mange av tekstene og melodiene var hentet fra far Egil Storbekken, Vidar Sandbeck og Agnar Eggen fra Vingelen.

Musikken fylte hele Glasshuset og disse musikerne kunne sine saker. Vi håper vi får høre mer ved en senere anledning, for her var det mange som koste seg. De som ville kunne danse, og jammen ble det dans. Kaffe og kaker kunne også nytes, og det var et godt oppmøte både fra husets egne beboere, pårørende og gjester utenfra.

Det så ut til at alle trivdes og at musikken falt i smak. Det var den kulturelle spaserstokken som gjorde arrangementet mulig for oss økonomisk.

Sommerfesten i Sansehagen fant sted den 4. juli, og den falt også i smak. Da var det grilling for alle beboere på Solsida. Det faste laget fra Frivilligsentralen med May Kristin Eithun i bresjen stilte opp også i år. Solen var ikke påtrengende, men det var godt sommervær.

Regnet ble skremt bort fordi våre gode vaktmestere hadde slått opp to store partytelt i hagen. Det var sang og dans med karan fra Øversjødalen.

Vinneren av spekepølsa i år var Gunnvor Mobakken. En stor hyllest sender May Kristin og Gunveig til kjøkkenpersonalet på Solsida med Dan Frede Hyttemoen i spissen. Vi vil også sende en takk til de frivillige som gjør dette «stuntet» mulig.

TilhørerepåsolsidaKONSERT PÅ SOLSIDA: Noen av tilhørerne under konserten. Foto: Gunveig Eide

Gunveig Eide/Goro Skarpsno
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse