annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 KOMMER: Bokinspirator Liv Gade kommer til Alvdal i oktober. Foto: Privat

I forbindelse med prosjektet Vinterles ønsker Alvdal bibliotek å øke lesegleden og lesekompetansen hos voksne. I den forbindelse kommer bokinspiratoren Liv Gade til Alvdal i oktober.

– Målet med prosjektet Vinterles er å øke lesegleden og lesekompetansen hos voksne. Vi håper også at vi kommer i kontakt med nye grupper som vi sjelden ser i biblioteket, og får informert om det gode tilbudet biblioteket faktisk er, forteller biblioteksjef Torstein Aasbrenn om prosjektet.
 
Han fortsetter:
– Med prosjektet følger en del midler og ett av kriteriene for midlene er at vi skal samarbeide med bedrifter om leselyst, som en del av Den kulturelle nistepakka.    
  Som drahjelp i forbindelse med prosjektet har biblioteket derfor fått tak i bokinspiratoren Liv Gade.
   Hun vil i følge Aasbrenn være tilgjengelig for bedrifter i Alvdal torsdag 17. oktober, og i den forbindelse håper han så mange bedrifter som mulig benytter seg av denne sjansen til å promotere leseglede og leselyst blant de ansatte.
 
– Gade er en talefør dame som er en opplevelse å høre uansett hvor interessert du er i bøker. Hun kan bidra til et spennende avbrekk i jobbhverdagen, sier Aasbrenn.
  Han legger til at hun har sagt at hun kan klare maks fem bedriftsbesøk i løpet av én dag, så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.
  – Vi tilpasser klokkeslett etter hvert som bedrifter melder sin interesse. Seansen varer rundt en halvtime og er selvfølgelig gratis, understreker biblioteksjefen.
  Interesserte kan ta kontakt på e-post til torstein.aasbrenn@alvdal.kommune.no eller på telefon 62 48 90 47.

 

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse