annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 JULESTEMNING: Alvdal skolekor skapte julestemning med sin sang under julegata på Aukrustsenteret i fjor, og stiller opp i år igjen. Foto: Emma Skvoro Thoresen

Alvdal skolekor er klar for ny sesong, og med et spennende program på gang ønsker de gjerne flere sangglade medlemmer. Et av høydepunktene kommende sesong blir en konsert med Idol-helten Astrid Sugaren.

Dirigent Maia Reppe skal fortsatt holde stødig taktstokk over sangglade gutter og jenter som er i barneskolealder, og koret har ukentlige øvinger i musikkrommet på Steigen skole. Sesongstart er førstkommende onsdag kl. 18.00.

Korets leder Grethe-Berit Storinset melder om at det er mye spennende på gang utover høsten og vinteren.
  – Vi deltar på mange forskjellige arrangementer gjennom sesongen, forteller hun.
  – Blant annet mini-konserter på forskjellige steder i bygda, vi skal være med og markere 100-årsjubileet for kvinners stemmerett, opptre under julegata i Aukrustsenteret, være med på juleforestillingen ”Snart, ja like før”, egen forestilling i mars og ikke minst konsert sammen med den lokale Idol-deltakeren Astrid Sugaren fra Tolga, sier korlederen videre.
  Hun legger til at det også kan dukke opp aktiviteter og arrangementer underveis, så det er definitivt mye å glede seg til for korets medlemmer i tida framover.
 
Oppfordringen er derfor klar fra Storinset:
  – Alle sangglade barn fra 1. til 7. klasse: Kom og bli med!
  Det er bare å møte opp på Steigen skole onsdag førstkommende kl. 18.00 for å finne tonen.

AmivAbbAnnRedaksjonelt

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse