annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 SNØ OG JUL: Solan og Ludvig er sentrale i den nye filmen Jul i Flåklypa, med førpremiere på Aukrustsenteret. Foto: Maipo Film

Lørdag 26. oktober er det klart for førpremiere på den nye Aukrustfilmen på Alvdal kino i Aukrustsenteret. Allerede nå kan du her se en trailer på Solan og Ludvig. Jul i Flåklypa.

Det ligger an til både dramatikk og forviklinger når sjefredaktør Frimand Pløsen i Flåklypa Tidende har lovet sine lesere snø til jul, mens snøen glimrer med sitt fravær.
  Redningen kan fort vise seg å bli Reodor Felgens snømaskin, men også en annen Felgen-oppfinnelse - «Presseroboten» - er sentral i filmen.
  – Det er en oppfinnelse Felgen har laget til Flåklypa Tidende, som blir tatt frem når det er ordentlig krise. Han kan stilles inn på forskjellige nivåer, og han blir ganske pågående når han stilles inn på nivået «gravende journalist med stor sans for sensasjoner», forteller regissør Rasmus Sivertsen i Maipo Film til VG Nett.
 – Da kan han finne på hva som helst, og han blir et hinder for Solan og Ludvig som skal prøve å redde Flåklypa fra undergang når snømaskinen går amok, røper regissøren i selskapet som står bak den nye filmen.

• Se forfilm på den nye filmen på vg.tv her
• Se trailer fra Maipo Film her

AmivAbbAnnRedaksjonelt

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse