annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 RETT OG SLETT BRA: Julekonserten med koret Rett og Slett sammen med Toralv Maurstad, hans kone Beate Marie Eriksen som regissør og Ola Erik Blæsterdalen som lydmann, ligger an til å bli knallbra. I helga hadde hele gjengen seminar i Folldal. Foto: Privat

Koret Rett og Slett fra Folldal – inkludert noen alvdøler – gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til julekonsert i Alvdal kirke lørdag 7. desember.

I år er også Toralvs kone Beate Marie Eriksen med for å hjelpe til med regi og sceneuttrykk, samt at folldølen Ola Erik Blæsterdalen – som til daglig jobber som lydtekniker for Riksteateret – er leid inn som lydmann.

I helga var det seminar for hele gjengen i Folldal, og i følge Anette Streitlien i Rett og Slett ble det ei flott og lærerik helg. Dermed er det alle grunn til å ha forventinger om en flott julekonsert i desember.
  Koret skal ha tre konserter – i Folldal kirke fredag 6. desember, Alvdal kirke lørdag 7. desember og Tynset kirke søndag 8. desember.
  – Vi byr i år som i fjor på varierte sanger, både julesanger og andre, med og uten solist(er), hele koret og i mindre grupper og med og uten komp. Toralv Maurstad skal ha egne innslag innimellom våre sanger. Alt vakkert regissert av kona Beate Marie Eriksen, forteller Streitlien.
   –Vi tror dette samarbeidet fører til en konsert det er vel verdt å få med seg. Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger i fjor og jobber for at det blir enda flere i år, avslutter korentusiasten.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse