annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FØRSTE VISNING: Den nye Aukrustfilmen, Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa, har førpremiere med to forestillinger på Alvdal kino i Aukrustsenteret lørdag. Foto: Maipo Film

 

Lørdag blir det både offisiell åpning av den nye og digitale Alvdal kino i Aukrustsenteret og førpremiere på den nye Aukrustfilmen, Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa.

Alvdølene blir med det de aller første som får se årets store, norske julefilm, Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa på kino.

Festivitas

En ny film, med utgangspunkt i Kjell Aukrusts fantastiske univers, er en stor begivenhet, og dermed blir det stor festivitas med rød løper, champagnebrus, kanapeer og taler.
  Produsent Cornelia Boysen og regissør Rasmus Sivertsen i Maipo Film kommer, og det samme gjør styreleder i Aukruststiftelsen, Lars Espen Aukrust, sammen med ordfører Svein Borkhus. Solan og Ludvig vil naturligvis også være sterkt til stede.
  Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa er en dokke- og animasjonsfilm er produsert av Maipo Film AS. Filmen har fått mye positiv oppmerksomhet i media allerede, og er spådd å bli den nye store familiefilmen.

Kinoåpning først

Programmet starter klokka 13.30 lørdag – med offisiell åpning av den nye og digitaliserte Alvdal kino, før det blir to påfølgende visninger av Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa, den første klokka 14.00, den andre klokka 16.00.
  Billetter kan forhåndsbestilles hos Aukrustsenteret.


• Hør ØSTERDALSRADIOENS nyhetsinnslag om førpremieren. Reporter er Ivan Hagen.

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse