annonse
Kultur BILLETTSALG: Erling Steigen som sønn av Bonden, har nok et nærere forhold til Kjell Aukrusts persongalleri enn den gjennomsnittlige alvdøl. Han var en de 133 som fikk plass og kunne løse billett lørdag, da nye Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa ble spilt for fullsatt Flåklypasal under Kinoens dag i Aukrustsenteret. Foto: Ole Sylte Heggset.

Kinoens dag ble en suksess og for Alvdal Kino der nær 200 personer løste billett til gårdagens fire forestillinger. Fullsatt forestilling ble det nok en gang for Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa, der kanskje så mange som 50-60 personer kom for langt bak i køen til å kunne få med seg filmen denne gangen også. - Men, de tre andre forestillingene ble også rimelig godt besøk, forteller kinomaskinist Rune Skogheim.

  - Ja, suksess tror jeg vi trygt kan kalle dagen. Køen var lang da vi måte meldte utsolgt til den nye Jul i Flåklypa-filmen med Solan og Ludvig, som var lørdagens første film blant totalt fire. Med rundt 20 solgte billetter også på de tre øvrige filmene utover dagen, ble det totalt oppunder 200 besøkende, og det er vi storfornøyde med, sier kinomaskinist Rune Skogheim, som styrte dagen sammen med kollega Tommy Strypet Nilsen.

- Det var et variert kinotilbud publikum fikk oppleve, og foruten barnefilmen Karsten og Petra blir bestevenner, Gåten Ragnarok, var det mye god respons på siste forestilling Tusen ganger god natt, en sterk og rørende film som tydelig falt i smak, avrunder Skogheim. 

Han minner til slutt om at Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa skal gå også de neste tre søndagene i Flåklypsalen, så både de som ikke fikk løst billett i går, samt de som ellers ønsker å få se kinoen, har gode sjanser til det i løpet av november. Se Alvdal kinos programside her, og allerede i kveld er det klart for bilfilmen Rush med Formel 1-miljøet. 

Kinodag1KINOGODTERI: Smågodtsalget gikk strykende foran lørdagens film. Foto: Ole Sylte Heggset.

Kinodag4LANG KØ: Ikke alle som stilte seg i køen for å få med seg Jul i Flåklypa-filmen med Solan og ludvig, fikk sjansen lørdag, men det blir nye sjanser de tre neste søndagene. Foto: Ole Sylte Heggset.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse