annonse
KulturUT PÅ TURNE: Heidi Hagesveen Hagen og tre andre damer i Teater i Fjellregionen turnerer i disse dager i regionen med forestillingen "Litt RAMP! Men slettes ikke slem ...". Bildet er hentet fra Høstdalsdagene 2008, hvor Hagesveen underholdt på Sveivangen. Foto: Ole Sylte Heggset.

Heidi Hagesveen Hagen og tre andre teaterglade damer fra regionen, skal gjennom Teater i Fjellregionen, snart ut på turne. Fredag kveld var det premiere i Vingelen på "Litt RAMP! Men slettes ikke slem ..." i Vingelen, og tirsdag kveld står de på scenen i samfunnshuset.

Teater i Fjellregionen (TTRAFO) skal altså ut på turne med fire teaterglade damer kjent fra de fleste scener i regionen fra før, og foruten Heidi Hagesveen fra Alvdal er det Ingunn Løvold (Rendalen/Vingelen), Kirsti Sæter (Røros/Os) og Betine Fiskaa Johannessen (Tynset), som står på scenen. Sistnevnte er leder i TTRAFO.

RAMP må til

 

  - Dette er en forestilling som handler om det å være rampete, og at det noen ganger kanskje må det til for å oppnå noe - selv om det selvsagt finnes grenser. Det kan nemlig også gå veldig galt, røper Heidi.

  - Med fire damer og mange fargerike klosser, bør dette kunne fenge både liten og stor, fortsetter hun og håper å se mange når forestillingen gjester Alvdal samfunnshus kommende tirsdag kveld. - Vi poengterer likevel at vi har satt ei nedre aldersgrense på  6 år, for innimellom kan det faktisk bli litt skummelt for de minste, mens det burde resultere i skrekkblandet fryd for de litt større!

- Gleder seg

 

  - Det er første gang jeg er med på noe sånt i egen bygd. Erfaringen er jo mangfoldig innen både teater, sang, kultur, samt at jeg jo har tatt en bachelor i drama. Jeg har fartet rundt med oppsetninger og regi i hele Fjellregionen tidligere, samt i Hedmark og Trøndelag ellers, men syns sjølsagt det kunne vært stas med mye folk på samfunnshuset når vi nå kommer dit med denne nye forestillingen tirsdag, avrunder Heidi.

Med det er oppfordringen sendt! Les mer på teaterorganisasjonens nettsider.  
 

 

 

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse