annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 KOMMER TILBAKE: Olav Tronsmoen og Askil Holm kommer tilbake til Alvdal og Aukrustsenteret mandag kveld – med en ambisjon om å skape musikalsk julestemning for alvdølene. Foto: Ole Sylte Heggset

For tredje år på rad kommer Olav Tronsmoen hjem til Alvdal og Aukrustsenteret for å gi alvdølene en god konsertopplevelse, sammen med Askil Holm. Mandag kveld spiller de i Aukrustsenteret.

Olav Tronsmoen kommer rett fra internasjonal turné med Maria Mena til en langt mer neddempet og annerledes atmosfære i hjembygda.
  – Jeg gleder meg, sier Olav Tronsmoen, og håper på fullt hus i Flåklypasalen mandag kveld.

– Koselig å komme hjem

– Det er bestandig koselig å komme hjem og spille, fortsetter han.
  – Det er ikke så ofte lenger, og da er det artig å komme tilbake att og vise litt av   hva jeg driver med.
  Frilansmusiker Olav Tronsmoen har spilt sammen med en rekke kjente artister de siste åra, nå senest Maria Mena. Den første han spilte med var Askil Holm, og det vennskapet er pleiet slik at de også i år får plottet inn en liten turné sammen i en ellers tettpakket timeplan.

Åpning av mini-turné

Konserten mandag er den første av seks konserter på en mini-turné de to musikerne skal gjennomføre fram til jul, og til forskjell fra fjorårets ganske rocka opptreden blir det en roligere musikalsk kveld denne gangen.
  – Vi tar det litt ned på denne konserten, forteller Olav Tronsmoen.
  – Om det ikke er helt typiske julelåter som står på repertoaret, så er det i hvert fall en del sanger som handler om vinter, og vi håper å sette folk i julestemning.

Lokale gjester

På denne turneen er Askil Holm og Olav Tronsmoen alene på settet, men forsterkes med lokale krefter på hvert sted. I Aukrustsenteret mandag er det Oda Ødegaard fra Røros som er lokal gjesteartist.
  Fra Alvdal går turen videre til Beitstad, Dun, Otterøy, Ranem og Vemundvik i Trøndelag.
  – Der skal vi også spille i en del kirker. Det blir en ny og spennende opplevelse, forteller Olav Tronsmoen.

• Billetter kan forhåndsbestilles i Aukrutstsenteret - Tlf. 62 48 78 77.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse