annonse
KulturJULEMUSIKK: Frode Hårdnes Du starter jula med spillejobb i Sølnaslottet 2.juledag, forutsatt mange nok påmeldte innen tirsdag kveld. De er også på plass i Strandbu fjerde juledag, om noen heller vil dit. Foto: Privat.

Det starter i Sølnaslottet 2.juledag, fortsetter på Alvdal samfunnshus 3.dag jul mens Strand inviterer til sin tradisjonsfest 4. juledag. Alle julefestene opererer med påmeldinger, og alle ønsker seg flere påmeldte, fort!

Årets julefester har påmeldingsfrister i disse dager. Sølnaslottets 2.dagsfest med Frode Hårdnes Duo på scenen, melder om fare for avlysning dersom folket snart ikke melder interesse. - Ja, vi har dessverre så få at om det ikke raskt kommer til flere, må vi vurdere avlysning, sier Helene Steigen til Alvdal midt i væla. Hun oppfordrer alle som har tenkt på å delta om å melde seg på til å ringe enten Bjørn Olav Frank (913 98 850) eller Ingrid Follstad (90 50 89 94) innen tirsdag kveld. - Prisen pr deltaker er kr 400,- og god gryterett står på menyen for alle som blir med, avrunder Helene Steigen i festkomitéen.

For Alvdal samfunnshus sitt tradisjonelle 3.dagsarrangement med bordsetting er påmeldingen godt i gang, men også her ønskes det respons innen fristen som er stt til kommende fredag. Indrefilet står på menyen her, og mens ordinær pris er satt til kr 400,- per person, har samfunnshusets komité en rabattert pris på kr 250,- for deltakere under 30 år. Mer påmeldingsinformasjon finnes her! Musikken på samfunnshuset besørges for øvrig av Pubens Venner.

Strandbu er så stedet for de som vil ta seg en svingom fjerdedag jul, og Rune Aaeng i festkomitéen her forteller at de første allerede har meldt seg hit også, men at det er plass til mange flere de neste dagene. Frode Hårdnes duo er på plass også her, og for 350,- pr. person får man mat med drikke, samt velkomstdrink og kaffe/kaker etter bordsettingen. Påmeldinger til henholdsvis Rune Aaeng (918 62 416) eller Erik Nesteby (957 84 741), og arrangementet har også fått sin egen Facebook-side.  

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse