annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 STERK DUO: Askil Holm og Olav Tronsmoen gjestet Aukrustsenteret for tredje år på rad – for første gang med en egen julekonsert. Forventningene ble definitivt innfridd mandag kveld. Foto: Ivar Thoresen

Det var nesten sakralt vakkert – og pur klasse – da Olav Tronsmoen kom hjem til Alvdal og holdt konsert sammen med Askil Holm i Aukrustsenteret mandag kveld.

Rundt 70 alvdøler tok en pause fra juleforberedelsene og fant veien til Flåklypasalen for konsert med Askil Holm og Olav Tronsmoen for tredje år på rad.
  Det burde vært fullsatt – for dette var så bra at enda flere hadde fortjent å få det med seg.

Konsertopplevelsen var da også helt annerledes enn de to foregående konsertene Askil Holm og Olav Tronsmoen har hatt i Aukrustsenteret.
  Denne gangen var de alene – bare nydelig supplert av Oda Ødegaard fra Røros på vokal. Og temaet var i hovedsak jul og vinter.
  Det ble som Olav Tronsmoen lovet på forhånd – neddempet og stemningsfullt da repertoaret underveis sveipet innom både Halleluja og Deilig er jorden.
  Men før det var det rom for både allsang til Musevisa og en strålende versjon av Maria Menas Home for Christmas med Oda Ødegaard.
  En variert drøy time med andre ord, og Olav Tronsmoen fikk vist sambygdingene hvilken eminent musiker han er – og hvorfor han er ettertraktet av mange av landets aller fremste artister.
  Velkommen tilbake neste høst!

HolmTronsmoen34
FØRSTEKLASSES: Olav Tronsmoen kom mandag kveld hjem til Alvdal og viste alvdølene hvilken eminent musiker han er. Foto: Ivar Thoresen

HolmTronsmoen2
JULESTEMNING: Olav Tronsmoen og Askil Holm bidro sammen med gjesteartist Oda Ødegaard fra Røros til å skape julestemning på Aukrustsenteret mandag kveld. Foto: Ivar Thoresen

HolmTronsmoen1
VAKKERT: Askil Holm i duett med Oda Ødegaard fra Røros på Aukrustsenteret mandag kveld. Foto: Ivar Thoresen

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse