annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 GRATIS FOR UNGER: ”LEGO filmen” vises gratis for barn på Alvdal kino i Aukrustsenteret søndag. Alvdal bok- og papirhandel spanderer billettene for ungene og det synes kinomedarbeider Rune Skogheim er et strålende tiltak. Foto: Ivar Thoresen

Når den nye ”LEGO filmen” har Norgespremiere i helga vises den gratis for alle unger på Alvdal kino i Aukrustsenteret. Alvdal Bok- og Papirhandel betaler billetten for alle unger som vil se filmen søndag.

– Vi har som mål å kunne gi tilbake til lokalsamfunnet. Dette blant annet i form av forfatterbesøk, støtteannonser, gevinster og premier. I 2013 var leker en av de varegruppene vi økte mest på, og vi vil gi noe tilbake til våre yngste kunder, sier Irene Tronslien i Alvdal Bok- og Papirhandel om bakgrunnen for tiltaket.

Flott initiativ

Skal det dømmes etter mottakelsen filmen har fått andre steder, kan det ligge an til full sal i Aukrustsenteret søndag. Publikum har nemlig strømmet til for å se ”LEGO filmen” i USA, og kinomedarbeider Rune Skogheim ved Alvdal kino synes dette er et veldig flott initiativ fra Bokhandelen, og noe som kanskje kan være med å stimulere interessen ytterligere for å se film på kino i Alvdal.
  – Kino er kultur, og vi håper at dette kan bidra til at flere barn kan få en god opplevelse av å gå på kino. Det handler om å oppleve noe sammen. Vi håper også at dette kan bli en hyggestund for familier sjøl om de voksne må betale sin egen billett, sier Irene Tronslien.

Rabatt med kulturkortet

En annen nyhet ved Alvdal kino er at kinoen nå har inngått avtale med Kulturkortet i Hedmark, noe som gjør at alle som har Kulturkortet får 20 kroner i rabatt på kinobilletten.
  Kulturkortet gir rabatt på mange forskjellige kultur- og sportsarrangement i Hedmark. Kortet gjelder for ungdom fra det året de fyller 13 år til de blir 21 år.
  Kulturkortet er gratis og kan bestilles her.

kulturkortet

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse