annonse
KulturBLODTRIMMERE: Trimbølgen traff mange alvdøler gjennom etableringen av Alvdal Friskliv, og fra fjorårets oppsetning i regi Gundelachtrøa Nærradio er det her blodtrimmerne Jørgen Dølhaug (t.v.) og Bjørn Morønning som forsøker å imponere. Foto: Ole Sylte Heggset.

Revygjengen i Gundelachtrøa Nærradio hadde sin første sending på flere år, da de i april i fjor gikk på scenen og trakk tre fulle hus i Sølnaslottet. Nå er årsmøte avholdt og gjengen er så smått i gang med planene for ny oppsetning, i mårs 2015. - Vi legger opp til å kjøre annethvert år framover, men allerede nå håper vi folk med skrivekløe og kvasse penner melder seg, varsler revygjengen.

Det er ikke før i mars 2015 at revyentusiastene i Gundelachtrøa Nærradio planlegger ny sending fra scena i Sølnaslottet, men allerede nå håper de at skrivelystne kan ta pennen fatt og begynne på kladden mot en sketsj, sang eller annet revyinnslag. - En skulle tru det var mye å ta tak i allerede nå. Rv 3-diskusjonen og eventuell omlegging på Øya ser jo ikke ut til å stoppe sjøl om bruprosjektet er i gang. Flåklypatoppens rakettoppskyting til våren, samt skole her eller der, og med eller uten hall, er vel også en føljetong som kan inspirere til god humor, undres Nærradioens programleder Arne Helge Dahlen, sammen med resten av gjengen.  

Fjorårets tre oppsetninger med fulle hus innbrakte et sekssifret beløp i overskudd som i sin helhet ble forært Sølnaslottet, og har vært et solid bidrag til påkost av nytt kjøkken og oppussing av kafeteriadelen for øvrig. 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse