annonse
Kultur 

INGRID INVITERER: Med selveste Ingrid Vollan som instruktør bør det bli rift om plassene på sommerens teaterkurs, lagt til uke 26, som er første uka etter skoleslutt. Foto: Ole Sylte Heggset. 

Nå er det klart for påmelding til sommerferiens spennende teaterkurs for alle i alderen 10-12 år, og med selveste Ingrid Vollan som instruktør bør det bli rift om de 12 kursplassene. - Bli med da, er oppfordringen fra kursinstruktøren selv, samt vikarierende enhetsleder Bente Linjordet.

Glimthuset sør for kommunehuset er arena når Ingrid Vollan med støtte fra den kommunale kulturmiddelpotten i uke 26, rett etter skoleslutt til sommers 23-27.juni, inviterer til teaterkurs for teaterspirer i aldersgruppen 10-12 år. Ingrid Vollan er kjent for mange av oss som skuespiller i blant annet NRK-serien Himmelblå, samt at hun har lest inn utallige lydbøker og gitt stemmer til ulike rollefigurer i både Tornerose og filmen om Solan, Ludvig og Gurin med reverompa. Utdanningen sin har Ingrid fra Statens Teaterskole, mens hun har vært ansatt ved både Trøndelag Teater og oso Nye Teater.

  - Du trenger ikke ha noen erfaring fra før, det viktigste er at du har lyst! Vi skal improvisere og lage fortellinger. Vi skal lage små spill hvor vi leker med forskjellige roller, vi skal jobbe etter musikk til fri bevegelse og vi skal lære litt om å bruke stemmen på ulike måter. Den siste dagen inviterer vi foreldre og søsken til å komme og se hva vi har jobbet med! Bli med da, er oppfordringen fra Ingrid Vollan selv og vikarierende enhetsleder kultur Bente Linjordet.

Påmeldingen skjer ved at foresatte sender en e-post til Ingrid Vollan selv på ivollan@hotmail.com, og her må det oppgis navn og adresse, samt alder på barnet, samt navn og kontaktinformasjon på foreldre. - Først og fremst skal vi ha det MORO, også skal vi samtidig lære litt om teater, sier Ingrid Vollan i invitasjonen som ligger ute på kommunens nettside. Kurset vil ha varighet alle fem ukedagene mellom kl. 11.00-13.30, informeres det, og ingen trenger å ha forkunnskaper om teater. - Det viktigste er at du har lyst!

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts