annonse
KulturTHRILLER: Shailene Woodley i rollen som Tris, sammen med Theo James som Four i filmen Divergent, som har førpremiere ved Alvdal kino kommende søndag. Foto: Lionsgate.

Storfilmen "Divergent" har førpremiere ved blant annet Alvdal kino kommende søndag. I den anledning inviteres det til filmquiz på biblioteket både tirsdag, onsdag og torsdag denne uken. - Svar på tre spørsmål og bli med i trekningen av fribillett til førpremieren, oppfordrer enhetsleder kultur, Bente Linjordet.

Det er ikke hver dag det kommer en førpremiere til Alvdal kino, men kommende søndag blir det mulig å se en film ikke særlig mange andre har fått med seg først. I den anledning inviterer dermed kulturenheten ved Bente Linjordet til filmquiz, der den som møter opp og svarer på tre spørsmål kan vinne en fribillett til filmen. - Ja, kom innom biblioteket en av de tre nærmeste dagene - kanskje vinner du en fribillett, sier Linjordet. 

Filmen DIVERGENT er karakterisert som en spennende thriller i en fremtid der mennesker deles inn i grupper basert på deres forskjellige personligheter. En spesiell dag hvert år må alle 16-åringer velge hvilken gruppe de vil tilhøre resten av livet. 

For Beatrice Prior står valget mellom å bli værende med familien, eller å være den hun innerst inne vet hun er. Hun treffer et valg som overrasker alle, inkludert henne selv. Under ekstreme fysiske og psykiske prøvelser må Beatrice forsøke å avgjøre hvem som er hennes egentlige venner. Tør hun å stole på sin karismatiske, men hemmelighetsfulle trener Four? Hun bærer også på en farlig hemmelighet. Når samfunnet trues av voldsomme konflikter innser hun at den kan redde de menneskene hun elsker. Om den ikke ødelegger henne først. Slik lyder beskrivelsen om søndagens førpremiere, basert på Veronica Roths sin science fiction-bok som sammen med oppfølgeren Insurgent allerede har solgt i mer enn halvannen million eksemplarer verden rundt.

I tillegg til søndagens førpremiere med aldersgrense 15 år, setter kinoen også opp barnefilmen "Dokto Proktors prompepulver", som burde kunne trekke de minste til Flåklypasalen. Omtale av hele kinotilbudet finnes her!

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse