annonse
Kultur



KLART FOR SHOW: Ska me danse-deltakerne, både på orkesterplass og de som skal svinge på dansegulvet, har øvd seg ferdig før helgens premiere. - Ja, nå er det bare opp til oss som sjauer i kulissene, samt selvsagt publikum, å føre stemningen i taket. Vi gleder oss, sier f.v. Simen Nyhus, Elin Trønnes, Olav Lilleeggen og lysmester i EK-lys, tynsetingen Erlend Kalbækken. Foto: Ole Sylte Heggset.

- Siste finish med øvinger fra dansere og musikere er gjort - og den satt til 20 i stil, så da er det bare å glede seg. Med over 150 forhåndssolgte billetter er det neste så vi begynner å tro på stappfullt i Samfunnshuset. Dette blir bra, tror ildsjelene Elin Trønnes, Simen Nyhus, og resten av staben som trekker i trådene for at også alt det andre skal være på plass til lørdagens Ska me danse-show.

Sceneteppet dras snart igjen, og bakenfor er stolrekker, lyd og lys klargjort. Foran sceneteppet er det lysrigger, lydoppsett og scenetrappa for speaker Bjørn Morønning, og de han eventuelt finner det for godt å ta et intervju med. - Ja, det begynner å nærme seg nå, sa de fire som var på plass i Samfunnshuset for å ta siste finish fredag ettermiddag.

Elin Trønnes er bas, og kan røpe såpass at det kommer dommere fra både nært og fjernt, samt at vi har et forhåndsslg av billetter som overgår forventningene. - Mer enn 150 alvdøler og andre nord-østerdøler har tydeligvis tenkt seg hit, og da tror jeg faktisk vi kan være nær fullsatt i salen når scene og dansegulv inntas i morgen kveld. Nei, dette blir jammen artig, sier Trønnes og gir en stor honnør til all den positive innstillingen fra personer som har bidratt, både fra skolekorpsets egne rekker, samt fra de langt ut over korpsmiljøet. 

- Ja, det er storveies det som er gjort av innsats fra mange hold, så nå bare gleder vi oss til å se danserne konkurrere om dommernes poeng. Detta bli artig, sier hun, og opplyser at forhåndssalget av billletter vil pågå ut kvelden, mens det i morgen blir anledning til å knipe de siste billettene ved inngang. Forhåndssalg gjøres som tidligere nevnt på e-post til alvdal.skolekorps@gmail.com eller ved å ringe Laila på tlf.: 901 01 534 eller Elin på tlf.: 901 27 315.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts