annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 OMDANS: Det var stor jubel for ”Ska med danse”-deltakerne i Samfunnshuset lørdag. Nå kan konkurransen bli gjennomført på nytt. Foto: Emma Skovro Thoresen

 

Det er avgitt en positiv dopingprøve i forbindelse med ”Ska me danse” i Alvdal samfunnshus lørdag. Nå kan det bli omdans førstkommende helg.

Antidoping Norge dukket uanmeldt opp i forbindelse med lørdagens lokale dansekonkurranse i Alvdal samfunnhus sist lørdag, og Alvdal midt i væla får fra sikre kilder bekreftet at A-prøven til en av de fremtredende deltakerne er positiv.
  B-prøven er ennå ikke analysert. Det vil skjer i løpet av uka, men mistanken om at det har vært brukt prestasjonsfremmende midler er så sterk at mye tyder på at resultatlista blir kjent ugyldig.
  Arrangøren Alvdal skolekorps bekrefter at det derfor kan bli snakk om omdans allerede førstkommende lørdag kveld.
  Alvdal midt i væla har vært i kontakt med danseren som har avgitt den positive dopingprøven, men han ønsker ikke å kommentere saken.

PS!

Som flere korrekt bemerket - artikkelen ble publisert 1. april. Resultatlista står fra en helt dopingfri dansekonkurranse.. Dette var årets aprilspøk fra Alvdal midt i væla.

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse