annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 KJØP PÅ FORHÅND: Kinomedarbeiderne Tommy Strypet Nilsen og Rune Skogheim kan nå tilby flere måter å kjøpe kinobilletter på. Foto: Ivar Thoresen

Med systemet ebillett innført er det nå mulig å kjøpe billetter til Alvdal kino både på nettet og med mobiltelefon.

Samtidig er det innført nummererte plasser i Flåklypasalen, slik at du kan velge plass i salen når du kjøper billett.
  – En nyvinning vi håper og tror folk vil sette pris på og vil benytte, sier kinomedarbeider Rune Skogheim til Alvdal midt i væla.

Papirløst

Skogheim presiserer at det fortsatt vil være mulig å kjøpe kinobillett ved inngangen, og at kinoen nå også har fått egen kortterminal for betaling ved døra.
  – Men vi håper sjølsagt flest mulig vil benytte seg av de elektroniske løsningene via nettet eller telefonen, sier Skogheim.
  Hvis du kjøper billetten på nettet, må den skrives ut og tas med for fremvisning ved inngangen. Kjøper du via mobilen foregår alt papirløst og det er bare å vise fram koden du får på telefonen for skanning når du kommer.
  – Alt du trenger er å laste ned appen «ebillett» til telefonen, registrere deg og så er du i gang. Enkelt og effektivt, samtidig som du er garantert plass, fortsetter kinomedarbeider Skogheim.
  Han poengterer også at billettprisene ved elektronisk billettkjøp er senket, slik at prisen inkludert ebilletts gebyr blir den samme som om du kjøper billett ved inngangen.

Annonseres på alvdalmiv

Samtidig med at det elektroniske billettsystemet nå er på lufta, starter også Alvdal kino med annonsering av kommende filmer på nettavisa Alvdal midt i væla.
  Litt nede til høyre på forsiden ligger Alvdal kinos annonse, med link både til billettkjøp og mer informasjon om den enkelte film.
  – I tillegg informerer vi som før via kinoens Facebook-side, Alvdal kommunes hjemmeside og på filmweb.no, fortsetter Skogheim.

Klart for kinoreklame

Samtidig med alt dette presenteres også enda en nyhet.
  Det vil nå bli muligheter for kinoreklame på Alvdal kino. Både stillbilder og film kan produseres og bli vist som reklame i forkant av filmene i tida fremover.
  De som ønsker nærmere informasjon om priser og muligheter for kinoreklame kan ta kontakt med Rune Skogheim.

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse