annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 PÅSKEKONSERT: Alvdal Tynset janitsjar inviterer til påskekonsert i kulturhuset på Tynset søndag. Foto: Privat

Tradisjonen tro inviterer Alvdal Tynset janitsjar til påskekonsert palmesøndag. Denne gangen i skjønn forening med deler av Eau de Vill, samtidig som publikum får delta aktivt.

– Vi har øvd beinhardt med tanke på NM i janitsjar, hvor vi endte på en gledelig sjuendeplass i vår divisjon, og nå skal vi glede «hjemmepublikum», slik tradisjonen er i påsken, sier Kirsti Dølhaug Reinertsen på vegne av Alvdal Tynset janitsjar.
  Janitsjarene blir ikke alene om å skape stemning i kulturhuset på Tynset denne kvelden.
  – Vi har vært så heldige at vi har fått med oss tre av medlemmene i Eau de Vill, Svein Arild Johnsgård, Evald Langsjøvold og Anders Lillebo, og de vil sørge for at lattermusklene får prøvd seg.
  Det er for øvrig første gang Eau de Vill er i Tynset kulturhus, og de vil bidra med sen egen «bolk», med blant annet irsk musikk og kanskje litt riverdance, der de har en «ekspert» i sine rekker, Anders Lillebo. Dette skjer etter pausen.
  Første avdeling er det janitsjarene som hovedsakelig står for, under dirigent Nils Graftås.  
  – Her vil vi selvsagt noe av det vi spilte under NM bli presentert, i tillegg til masse andre «påskenøtter». Hele konserten vil ha en rød tråd i alle de jubileene som er i år, blant annet landets 200-årsjubileum, sier Kirsti Dølhaug Reinertsen.

EaudeVill
HUMOR: Eau de Vill kommer til kulturhuset på Tynset for første gang, og vil bidra med både musikk og humor.

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse