annonse
KulturMASKESPILL: Sammen med de tidligere Alvdalsbosatte Klokkaran-damene, Lise Eskedal og Gerd Svenfors, inviteres det nå til kurs i maskespill over fire kvelder fram mot Kortspillfestivalen i mai. Kurskveldene blir på Alvdal. Ill.bilde: Høgskolen i Oslo og Akershus.

Har du lyst til å lære deg å spille teater med masker? Nå har du muligheten!

  - «Klokkaran-damene» og dramapedagogene Lise Eskedal og Gerd Svenfors holder kurs i maskespill i forbindelse med Kortspillfestivalen 2014. Over fire kurskvelder får du bli med og trene på å spille med profesjonelle masker laget av Lise og Gerd selv, og målet er å skape en kort maskeforestilling som spilles til et musikkstykke. 

Forestillingen får première under Kortspillfestivalen i Tynset Kulturhus 24. mai, men kurset avvikles altså på Alvdal. Tirsdager og torsdager i uke 17 og uke 21, med tre timer hver kveld, er det som er satt opp i kursplanen, forteller Bente Linjordet ved kulturkontoret, og kurset er tilrettelagt for barn/ungdom fra 10 år og oppover. Ingen forkunnskaper kreves. 

Påmeldingsfrist er satt i påskeuka, allerede i morgen mandag 14. april, og gjøres til Teater i Fjellregionen, ttrafo, ved Betine Fiskaa Johannessen. E-post er ttrafo@tynset.kommune.no, men telefon 62 48 52 65 er også en mulighet. - Velkommen til et spennende kurs, lyder oppfordringen fra arrangørene bak, Teater i Fjellregionen, Klokkaran-damene og Kortspillfestivalen. 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse