annonse
KulturFLINKE SPELLEMENN: Alvdal spell- og danselag, her fra en gammel opptreden på Romsdalssetra, inviterer for andre år på rad til FjellSpell på Savalen. Foto: Ole Sylte Heggset.

Alvdal spell- og danselag i samarbeid med Folkemusikkscena Røros og Savalen Fjellhotell og SPA, gjentar fjorårets nyskaping med FjellSpell kommende helg. - Alle er hjertelig velkomne, sier Eli Riset i Savalen Arrangement, som også har en rolle i vårt ambisisøse spell- og danselag.

Folkemusikk- og gammeldansinteresserte fra hele landet er invitert, og i tillegg til fastsatte konsertarrangementer, blir det kurs, buskspell og muligheter for å spille til dans. Av kjente navn lokkes det blant annet med Frode Fjellheim & Hildegunn Øiseth, to av Norges fremste folkemusikere. - Et spennende møte med samisk og urnorsk folkemusikk, humoristisk og spennende, heter det i invitasjonen fra spellmannslaget og de øvrige arrangørene. Småviltlaget står også på lsita over deltagere, og det hele og fulle programmet for helgens spell finner du  på arrangementets nettside. Blant annet blir det musikalsk tonefølge under lørdagens festmiddag.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse