annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 SKRYT: Mye skryt til Livestockfestivalen i formannskapet, som bevilget 180 000 kroner i kommunal støtte til arrangementet, fordelt over tre år. Her gruppa Oslo Ess under fjorårets festival. Foto: Goro Skarpsno

Livestockfestivalen fikk både skryt og 180 000 kroner i kommunal støtte over tre år da formannskapet behandlet søknaden om støtte torsdag.

Et enstemmig formannskap vedtok å støtte Livestockfestivalen i Alvdal med 80 000 kroner i år, 60 000 kroner neste år og 40 000 kroner i 2106.
  – Videre tilskudd etter 2016 kan ikke påregnes. Vedtekter og retningslinjer for kommunens næringsfond sier at tiltak som støttes skal ha som mål å bli selvfinansierende, uavhengig av kommunal støtte, heter det i formannskapets enstemmige vedtak.

Gladsak

– Dette er en bra sak. En skikkelig gladsak, og vi støtter innstillingen for det må være et mål at de blir sjølfinansierende på sikt, sa Vigdis Vestby (Ap).
  Senterpartiets Leif Langodden var enig med Vestby og skrøt av gjengen som på eget initiativ har fått til et arrangement som virkelig trekker folk til bygda.

Kommer tilbake

– Dette er et arrangement som gjør Alvdal kjent, men det gjør også at ”unge voksne” – folk som har vokst opp her – kommer tilbake til bygda og samles til en hyggelig anledning om sommeren. Det har mye å si for bygda, for bolyst og er god markedsføring for å få folk til å flytte tilbake, supplerte Live Stokstad (V).

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse