annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 MUSIKK OG KULTUR: Leder May Kristin Holøien i Alvdal musikkråd håper på en ny vår for korpsmusikken i Alvdal i åra framover. Foto: Ivar Thoresen

Alvdal Musikkråd inviterer sang- og musikklivet i Alvdal til åpent møte på Frivilligsentralen onsdag 21. mai i forbindelse med skolerapporten.

– Tema for møtet 21. mai blir å konkretisere rombehov for gruppene i det frivillige kulturlivet i Alvdal kommune, sier leder May Kristin Holøien i Alvdal Musikkråd.
  Møtet onsdag blir en oppfølging av tilsvarende møte i april, der det ble enighet om å kalle inn til nytt møte etter at prosjektgruppa som har jobbet med skoleutredningen nå har kommet med sin andre delrapport, med beskrivelse av mulige plasseringer for framtidig barneskole og flerbrukshus med lokaler for kultur og idrett.
  Invitasjonen til møtet er spesifikt sendt til Alvdal kulturskole, Alvdal blandetkor, Alvdal/Tynset janitsjar, Alvdal, Alvdal mannskor, Alvdal skolekor, Alvdal skolekorps, Alvdal spell- og danselag, Sevilla-Amatører, Toraderjutulan, Strømmen spellemannslag og Alvdal teaterlag.
  – Hvis noen kjenner til enkeltpersoner eller grupper som driver aktiviteter innen sang, musikk, dans eller teater ber vi om at dere oppfordrer representanter for disse til å komme på møtet, er den klare beskjeden fra May Kristin Holøien.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse