annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 KLART: Programmet er klart og årets Livestockfestival nærmer seg. Einar Ødegård Gjelten og arrangørene ønsker seg fortsatt flere frivillige som vil være med på å bringe festivalen trygt i havn nok et år. Foto: Ivar Thoresen

Årets Livestockfestival skal bli bedre og artigere enn noensinne, håper arrangørene. For å klare det etterlyser de enda flere som kan tenke seg å bidra som frivillige hjelpere for å sørge for nok en Livestock-suksess.

– Vi mangler fortsatt en del folk, særlig når det gjelder vakthold, forteller Einar Ødegård Gjelten på vegne av Livestock-arrangørene.
  Han forteller at det fortsatt er hull i mannskapslista som de håper å tette så raskt som mulig. Det gjelder fortrinnsvis lørdag kveld, men det er også behov for folk som kan hjelpe til på dagtid både lørdag og søndag, og også noe fredag kveld.

Mange fordeler

– Vi har fått kjemperespons fra lokale skoleungdommer som vil hjelpe til med å rigge utstyr opp og ned. Det er litt mer utfordrende med vaktmannskaper, ettersom det betinger at de er over 18 år, sier Ødegård Gjelten.
  Så er han nøye med å presisere at det er mange fordeler knyttet til det å være vakt under Livestock. Den jobben skal være en glede, ikke et ork.
  – Ingen må jobbe hele tida, og de som gjør en jobb som vakt får gratis inngang til resten av festivalen. I tillegg får de mat og drikke når de hjelper til, og vi har også lagt det opp så fleksibelt at alle skal kunne få med seg litt av det som skjer på scena samtidig som de er på vakt. Ingen skal måtte stå alene i en mørk krok hele kvelden, understreker Ødegård Gjelten.

Mange gjengangere

– Det skal være artig å være vakt på Livestock, fortsetter han.
  Beviset på at det faktisk er moro har han gjennom å vise til et stort antall vakter som bidrar år etter år.
  – Det er veldig mange gjengangere blant de frivillige. Det sier sitt.
  Rundt 100 frivillige trengs totalt for at Livestockfestivalen skal gå på skinner gjennom hele helga 11. – 13. juli, og Ødegård Gjelten håper folk som har lyst til å bidra kan ta kontakt med ham eller noen av de andre i arrangørstaben.
  – Festivalen blir større og dermed trenger vi også et større apparat med frivillige. Uten det på plass kan vi ikke arrangere en festival i så stor skala.

Kjøreplanen klar

Det endelige programmet for årets Livestock er nå klart.
  Headlinere som Oslo Ess og OnklP og de fjerne slektningene spiller fredag kveld, mens Bjørn Eidsvåg med band og Funky Fjellfolk er blant artistene som skal på scena lørdag.
  Se hele programmet på Livestocks hjemmesider.

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse