annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FØRSTE FILM: Dragetreneren 2 åpner høsten og vinterens kinosesong ved Alvdal kino.

Søndag åpner Alvdal kino dørene igjen etter sommerferien. Dragetreneren 2 og Transformers: Age of  Extinction er de to filmene som vises søndag.

Etter et par måneders sommerferie kan kinosultne alvdøler igjen se fram til nye filmer ved Alvdal kino i Flåklypasalen i Aukrustsenteret utover høsten og vinteren.
  Som tidligere blir det forestillinger søndager og onsdager utover, og som regel med to forestillinger på søndager – en film tilpasset det yngste publikum og en voksenfilm.

Dragetreneren 2

Første film ut er altså Dragetreneren 2 - den spennende nye filmen i den fantastiske DRAGETRENEREN- trilogien, som tar oss tilbake til Hikken og Tannlaus' utrolige verden fem år etter de to hadde suksess med å forene drager og vikinger på Borkøy.
  Mens alle de andre har det travelt med å utfordre hverandre i drace-race (øyens nye favorittsport) drar det uatskillelige radarparet ut på lange flyturer og utforsker spennende nye verdener. Da de på et av sine eventyr oppdager en hemmelig ishule som huser hundrevis av ville drager og en mystisk Dragerytter, ender de midt i en kamp om å opprettholde freden.
  Hikken og Tannlaus må stå sammen for å beskytte det de tror på, og innser at kun sammen har de styrken til å endre fremtiden for både drager og mennesker.
  Filmen har aldersgrense 7 år.

Transformers: Age of Extinction

Søndagens andre film - Transformers: Age of Extinction – har aldersgrense 11 år – og handler om en bilmekaniker (Mark Wahlberg) og datteren hans som gjør en oppdagelse som trekker dem inn i konflikten mellom Autobots og Decepticons - mens paranoide myndigheter jakter på dem.
  Michael Bay er tilbake med en ny actionfylt Transformers-film, større og bedre enn noensinne. I "Transformers: Age of Extinction" spiller Mark Wahlberg bilmekanikeren Cade Yerager, som går til et anskaffelse av et gammelt trailervrak han vil sette i stand. Det han ikke vet er at den rustne doningen egentlig er Autobotenes leder, Optimus Prime. Myndighetene har satt i gang en aksjon for å utrydde alle Transformers på Jorden, med hjelp av den mystiske, utenomjordiske skapningen Lockdown. Snart er Cade og datteren hans, Tessa (Nicola Peltz), jaktet på av både Lockdown, myndighetene og de farlige Decepticons. Hvis Autobots skal ha en sjanse til å overleve, må de alliere seg med de mest fryktede av alle Transformers-robotene: De gigantiske Dinobots.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse