annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 SPENNENDE SAMARBEID: Astrid Dæhlie ved Joker Dæhlie og Mona Murud i Nordihaugan samarbeider om å arrangere konsert med Frode Alnæs i Nordihaugan fredag 5. september. Foto: Ivar Thoresen

Joker Dæhlie fyller 125 år i år, og Astrid Dæhlie benytter anledningen til å samarbeide med Mona Murud om pub og konsert med gitar-esset Frode Alnæs i Nordihaugan fredag 5. september.

– Dette er noe jeg har drømt om å få til lenge, og ettersom Frode Alnæs er gift med kusina mi, har jeg hatt muligheten i bakhånda. Og når Mona nå har fått på plass den nye delen av lokalene i Nordihaugan, samtidig som vi har jubileum, passer det helt perfekt, forteller en entusiastisk Astrid Dæhlie.
  – Det Mona har fått til med Nordihaugan er eventyrlig, og da er det artig å kunne være med og bidra til et arrangement som dette.

Pub og konsert

Dermed er det bare å sette av datoen fredag 5. september og spurte på Joker Dæhlie og kjøpe billetter så fort som mulig. Forhåndssalget av billetter skjer der, og de som vil sikre seg plass kan nok med fordel være tidlig ute. For her lukter det fort fullt hus og utsolgt.
  Mona og Astrid har stablet og flyttet på stoler i Nordihaugan og funnet ut at de kan få plass til 120 personer denne fredagskvelden – puben åpner klokka 19.00, konserten starter i åtte-tida, og puben holder åpent videre utover kvelden etter konserten.

Artig med samarbeid

Også for Mona Murud i Nordihaugan blir dette et nytt og spennende arrangement. Det har vært mange slags tilstelninger i Nordihaugan siden hun åpnet dørene for tre år siden, men aldri en konsert av dette formatet, med en av Norges ypperste gitarister.
  – Det blir spennende medgir Mona, som fikk en smakebit da Frode Alnæs spilte litt i et bryllup i Nordihaugan forrige helg.
  – Det er artig at vi kan samarbeide om et slikt arrangement, det gjør det enklere å få til flere og nye ting, er både Mona og Astrid enige om.
  – Det blir en magisk kveld, tror Astrid Dæhlie, som ellers markerer butikkjubileet med kaffe og kaker til kundene fredag 5. og lørdag 6. september, samt at hun vil gjøre litt stas på Plassen skole og barnehagen.

Kristoffer Clausen tilbake

Det har allerede meldt seg besøkende fra både Oslo og Trondheim til Alnæs-konserten, og Mona Murud kan i tillegg lette litt på sløret når det gjelder andre arrangement i løpet av høsten:
  Villmarksentusiasten, jegeren, forfatteren og landets største produsent av jaktfilmer, Kristoffer Clausen, kommer tilbake i høst, etter fjorårets suksess da arrangementet måtte flyttes fra Nordihaugan til Sølnaslottet på grunn av voldsom interesse.
  – Han kommer tilbake i november, og da blir det her i Nordihaugan, forteller Murud.

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse