annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

NORGESPREMIERE: Salen var fylt til siste plass da Den store kinodagen startet med Norgespremiere på «Karsten og Petras vidunderlige jul». Foto: Ivar Thoresen

Den store kinodagen åpnet med absolutt fullsatt sal på Norgespremiere av «Karsten og Petras vidunderlige jul» og fortsatte med tre filmer til i løpet av lørdagen på Alvdal kino i Aukrustsenteret.

– Det er første helt utsolgte forestilling siden førpremieren på «Solan og Ludvig. Jul i Flåklypa» i fjor høst, sier fornøyde kinomedarbeidere Rune Skogheim og Tommy Strypet Nilsen.
  Flere som ikke hadde kjøpt billett på forhånd måtte dra skuffet hjem uten å få plass denne gangen, men det var trøst å få:
  – Filmen blir satt opp igjen flere ganger før jul – første gang allerede neste søndag, kunne Rune Skogheim opplyse om.
  Den store kinodagen fortsatte med «Operasjon Arktis», som også var veldig godt besøkt. Så var det klart for den populære norske filmen «Børning» før Den store kinodagen ble avsluttet med «Skumringslandet» lørdag kveld.
  Totalt benyttet bortimot 250 alvdøler og andre muligheten til å se film på kino i løpet av dagen.

Kinodagen2
UTSOLGT: Kinomedarbeiderne Tommy Strypet Nilsen (til venstre) og Rune Skogheim kunne glede seg over god oppslutning på Den store kinodagen lørdag. Foto: Ivar Thoresen

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse