annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 DANS: Dans og formidling er et av områdene det vil være fokus på i UKM workshop, som Alvdal kommune har fått midler til. Her fra et tidligere mini-UKM i regi av barne- og ungdomsrådet. Fra venstre Herman Hagesveen Hagen, Thea Stensli Dalsegg, Amund Søberg Granrud, Ingeborg Granrud Hokstad, Tuva Bråten og Mina Wenstad Lohn. Foto: Ole Sylte Heggset.

Alvdal kommune har fått 15.000 kroner i stimuleringsmidler fra UKM Norge for øke rekrutteringen til UKM og få i gang et samarbeid med kulturskolen.

Pengene Alvdal kommune har fått skal brukes til å arrangere en UKM workshop i forkant av den lokale mønstringen i 2015.
  – Bakgrunnen for dette er at vi ønsker å øke rekruttering, samt få i gang et samarbeid med kulturskolen. Workshopen vil ha fokus på utvikling innen sjangrene band, vokal, låtskriving, dans og redesign samt formidling/sceneopptreden, sier enhetsleder kultur Bente Linjordet.
  – Dette vil gjøre deltakerne bedre forberedt og tryggere før sin deltakelse på lokalmønstringa, og vi håper det vil stimulere flere til å melde seg på UKM, fortsetter hun.
  UKM Norge deler tre ganger årlig ut stimuleringsmidler som skal gå til lokalt utviklingsarbeid. I UKM Norges budsjett for 2014 er det satt av 1 million kroner til formålet.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts