annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FOLKEFEST: Frivillig-gjengen bak Livestock har skapt en folkefest og populær festival, som blant andre Oslo Ess og Åsmund Lande besøker år etter år. Foto: Ivar Thoresen

Nå skal det avgjøres det hvem som får Frivillighetsprisen for 2014 i Norge. Livestockfestivalen i Alvdal er en av fem kandidater. Bli med og stem fram den driftige Livestock-gjengen nå.

De fem finalistene presenteres i God Morgen Norge-sendingene på TV2, og du kan avgi din stemme via TV2 sin nettside om Frivillighetsprisen.
  Avstemningen varer ut denne uka, og deretter går de tre kandidatene som har fått flest stemmer blant folket videre. En jury bestående av Sturla Stålsett (Frivillighet Norge), Rigmor Aasrud (Ap), Kjell-Ingolf Ropstad (KrF), Signe Bock Segaard (ISF) og Arezo Banafsheh skal kåre en vinner blant de tre. Vinneren offentliggjøres den 5. desember.
 Frivillighetsprisen deles ut hvert år av Frivillighet Norge. Prisen blir utdelt for å gi frivilligheten et ansikt, for å markere og synliggjøre frivillige og frivillig innsats og for å fremme frivillig engasjement. I 2014 deles prisen ut for 19. gang.
  Livestockfestivalen fikk i oktober Frivillighetsprisen 2014 for Hedmark for den innsatsen de hvert år legger ned for å vise fram Fjellregionen og skape glede. Samtidig ble de altså én av fem fylkeskandidater som gikk videre til finalerunden, der vinneren for hele Norge nå skal kåres.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse