annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 JULESTEMNING: Guren Hagen kommer til Nordiahugan med stemningsfull julemusikk. Foto: gurenhagen.no

Lørdag kveld inviterer Mona Murud i Nordihaugan til julekonsert med Guren Hagen, med mulighet for juletapas-tallerken etter konserten.

Etter suksessen med fullt hus og storfornøyd publikum da Frode Alnæs gjestet Nordihaugan tidligere i høst, trår Mona Murud til med ny konsert, bespisning og åpen pub etterpå.

Denne gangen er det trubaduren og visesangeren Guren Hagen fra Rendalen – godt kjent for de aller fleste – som skal sette folket i god julestemning en tidlig desemberlørdag.
  I fjor ga Guren Hagen ut juleplata «Julekveld hos oss» sammen Sølvguttene og Ole Edvard Antonsen. Plata ble umiddelbart en publikumsvinner, og høydepunktene herfra vil stå sentralt under lørdagens konsert i Nordihaugan.
  – Godt salg og flotte kritikker av den nye juleplata mi, og ikke minst, mange konserter med mitt faste band og glade sangere i det flotte landet vårt, ga meg et løft jeg sent vil glemme, sier Hagen på sin egen hjemmeside om juleturneen i fjor.
  Det burde borge for en minnerik kveld i Nordihaugan lørdag – til en konsert som det forhåndsselges billetter både på Alvdal Bok- og Papirhandel og Joker Dæhlie.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse