annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FÅR STØTTE: Bjørn Eidsvåg var en av artistene under årets Livestockfestival i Alvdal. Nå få festivalen 100.000 kroner i støtte fra Kulturrådet.

Livestockfestivalen i Alvdal får som en av sju nye musikkfestivaler i landet økonomisk støtte fra Kulturrådet. Livestock er tildelt 100.000 kroner for 2015.

Kulturrådet har delt ut til sammen 47,4 millioner kroner til totalt 111 større og mindre musikkfestivaler over hele landet. 157 festivaler søkte om totalt rundt 114 millioner kroner.
  Livestock er en av fire musikkfestivaler i Hedmark som er tildelt støtte. De tre andre er AnJazz – Hamar Jazzfestival, Kirsten Flagstad Festival og Volumfestivalen.
  De tre andre har også tidligere mottatt støtte fra Kulturrådet. For Livestock er det første gang de får støtte fra ordningen, sammen Tons of Rock i Østfold og Smieøyafestivalen i Telemark.
  – Vi er godt fornøyde med årets tildelingsrunde. Festivalene er, sammen med helårsarrangørene, en av de viktigste aktørene i arbeidet med å spre musikk i alle sjangre over hele landet både for musikere, artister og publikum, sier nestleder i Kulturrådet og leder av Musikkutvalget for arrangørstøtte, Arnfinn Bjerkestrand i en pressemelding i forbindelse med tildelingen. .

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse