annonse
Kultur
TRADISJON: Lørdag 1. august blir det igjen liv og røre med Høstdalsdager. Foto: Ivar Thoresen
TRADISJON: Lørdag 1. august blir det igjen liv og røre med Høstdalsdager. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

Lørdag 1. august datoen for årets Høstdalsdager, der både Ingrid Vollan og Andrea Rice står på deltakerlisten. Det gjør også Ingrids mann Duc Mai-The, med et skreddersydd opplegg for de minste.

All aktivitet under Høstdalsdagene lørdag 1. august vil foregå på festplassen på Langsetra fra klokka 11.00 til 17.00.
  Kl. 11.00 blir det fellestur til Tjørnåsten i regi av Alvdal Turforening, med faglig innslag. Én time senere – kl. 12.00 – åpner bodene med salg av diverse husflids- og håndarbeidsprodukter og tradisjonsmat, før det fra klokka 13.00 blir underholdning fra scena med blant andre Ingrid Vollan, Duc Mai-The samt irske  Andrea Rice med orkester.
  Duc Mai-The kommer med et opplegg skreddersydd for de minste. Han vil lese eventyr om dyr for barn. Eventyrene er klassiske, gamle eventyr som i sin tid ble oversatt til norsk av Alf Prøysen.
  Det vil være etterpåstund ved bålet med Andrea Rice utover kvelden.
  Den folkekjære irske artisten besøkte Høstdalsdagene også i fjor og er tilbake i Norge med en ny konsertturne i sommer. Det er først og fremst bygdene rundt om i landet som får besøk av Andrea Rice og hennes musikere denne gangen. Det blitt en tradisjon at Andrea holder konsert på en eller flere setre når hun hver sommer er på turne i Norge. Andrea Rice er blant Irlands beste og mest etterspurte «Folk and Ballad» live artister. Hun er både sanger og musiker (gitar og irsk harpe), som band har hun med seg Fee Dobbin (bass og bohran) og Mark Haddock (banjo, mandolin og tenor gitar).
  • Fredag 24. juli er det Fjøspub hos Gunhild på Valråmovangen

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts