annonse
Kultur
KOMMER: Foto: Forfatteren Carl Fredrik Normann besøker Alvdal torsdag. Forlaget Mind Games
KOMMER: Foto: Forfatteren Carl Fredrik Normann besøker Alvdal torsdag. Forlaget Mind Games
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

Forfatteren Carl Fredrik Normann kommer til Alvdal bibliotek torsdag 12. november for å fortelle om sin nye bok "Tidløs medisin".

Siden utgivelsen i mai 2015 har forfatteren og forlaget hatt flere lanseringsarrangement, blant annet i Litteraturhuset i Oslo 9. juni. Paneldeltakere var professor Thomas Hylland Eriksen og psykoterapeut Astri Hognestad. Begge berømmet boka som et viktig bidrag til vår samfunns-forståelse.
 
  Normann er en samfunnsengasjert filmskaper med et stort antall filmer bak seg. I arbeidet med å lage dokumentarfilmer for kommuner, ble han mer og mer nysgjerrig på hva som lå bak beslutningsprosessene. Et lekent grep med seks «medisinflasker» i intervju med lokalpolitikere på jakt etter deres prioriteringer og verdiforankring, endte opp med en fascinerende samfunnsmessig sammenhengsmodell. Denne tenkemåten skulle vise seg å være beslektet med et urgammelt symbol for visdom og helhet. Flere års selvstudier av filosofisk litteratur, tilknyttende faglitteratur og gammel kunnskap endte opp i en skriveprosess med stoff til fire bøker. Dette er den første.

Det blir både boksalg og signering på biblioteket.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse