annonse
Kultur
TIDENES BESTE: Denne gjengen er skråsikre på at sommerens 10 årsjubileum for Livestock blir en suksess. – Tidenes beste, er lovnaden fra Erland Slåen (fra venstre), Erik Slåen, Anne Slåen, Gina Ødegård Gjelten og Kristian Dalen. Foto: Ivar Thoresen
TIDENES BESTE: Denne gjengen er skråsikre på at sommerens 10 årsjubileum for Livestock blir en suksess. – Tidenes beste, er lovnaden fra Erland Slåen (fra venstre), Erik Slåen, Anne Slåen, Gina Ødegård Gjelten og Kristian Dalen. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

Fra før er blant annet både DumDum Boys, Halvdan Sivertsen, Oslo Ess og kometene Comet Kid presentert som Livestock-artister til sommeren.
  Tirsdag ble det klart at de får selskap av Ida Jenshus.

3 spellemenn

LivestockIdaJenshusKOMMER: Ida Jenshus kommer til sommerens Livestockfestival i Alvdal. Foto: PolarartistSteinkjerjenta Ida Jenshus (29) har fått Spellemannsprisen for sine tre første albumutgivelser, noe bare DumDum Boys har klart tidligere. Hun har i tillegg vært nominert til ytterlige tre Spellemannspriser.
  – Hun er en av Norges aller beste kvinnelige artister, forteller Gina Ødegård Gjelten, ansvarlig for markedsføring og PR i Livestockfestivalen.
  – Veldig mange mener at det albumet hun ga ut i fjor – Starting over again – var årets beste norske utgivelse, fortsetter Ødegård Gjelten, tydelig fornøyd med at USA-baserte Jenshus tar turen tilbake til Norge for å spille på Stormoen skytterbane og LIvestock.
  På Livestock skal Ida Jenshus spille på lørdagskvelden, trolig mellom Halvdan Sivertsen og DumDum Boys.

Kometene Comet Kid

Livestock-arrangørene setter i tillegg litt ekstra lys på en av gruppene fra forrige artistslipp – Comet Kid.
  – Dette er et forholdsvis ferskt band i musikk-Norge, men de har etter hvert blitt et mer kjent navn og er nå klare med sitt tredje album. De har stadig utsolgte konserter over hele landet og har fylt opp Rockefeller i Oslo opptil flere ganger allerede.
  – De er på vei opp og fram, litt på samme måte som Oslo Ess var første gang de kom hit. Comet Kid har alt i seg til å bli like store som Oslo Ess, så dette er verdt å få med seg, sier arrangørene.

Superrabatt på billetter

De minner også om superrabatten på billetter.
  – Ei hel festivalhelg med det kobbelet av toppartister for bare 500 kroner om du kjøper billett før 1. april, er et unikt tilbud, sier Gina Ødegård Gjelten.
  Normalpris for festivalpass er 750 kroner.
  Billetter kan forhåndskjøpes på hoopla.no.

Håper på 1 500 besøkende

– Jubileumsutgaven av Livestock blir tidenes beste, fastslår en skråsikker Erik Slåen.
  Han mener alt ligger til rette for at publikumsrekorden på mellom 1 200 og 1 300 betalende gjester står for fall, med gode artister, utvidet publikumskapasitet og et enda bedre basecamp-tilbud.
  – Vi har fått midler fra Gjensidigestiftelsen, og har investert i utbedringer av sykkelløypa ned fra Tron. Samtidig utvider og satser vi ekstra på klatring. Dessuten har vi formalisert et samarbeid Dunder Adventure fra Os om et rafting-tilbud, forteller Erland Slåen.

• Hør spilleliste med utvalget låter fra årets Livestock-artister på Livestocks egen hjemmeside.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts